Beweegdiplomadag ZGV Zuidlaren

De kinderen van groep 1/2 presteerden boven gemiddelde tijdens de beweegdiplomadag te ZGV Zuidlaren. Voorafgaand hebben de kinderen in de lessen geoefend voor de eisen van het beweegdiploma. Afgelopen dinsdag 17 mei 2016 was het zover. Tal van ouders, opa’s en oma’s en ander familieleden als broers zussen tantes en ooms waren aanwezig bij de beweegdiplomadag.

Met hulp van onze twee assistenten Lara en Digna hebben de kinderen vele onderdelen laten zien en voerden met trots op het gezicht elk onderdeel uit. Na afloop van alle onderdelen is aansluitend de beweegdiploma uitgereikt aan de kinderen.

 

Kinderen die ook het beweegdiploma willen halen zijn van harte welkom in onze les. Het beweegdiploma is mogelijk vanaf peuters tot kleuters.

Kijk voor meer info op informatie beweegdiploma.