ZGV Trampo wederom naar het NK in Rotterdam

Zaterdag 21 mei was de laatste plaatsingswedstrijd in Hoogezand,de laatste kans om te strijden om het deelnemersticket voor het NK.

 

In alle vroegte zijn de jongste kinderen aan de beurt,E instap;Dominique Amerika..zou ze na een zilveren en bronzen plak weer een medaille verdienen vandaag ? De spanning was hoog,had een tussensprong nodig om de oefening uit te springen..helaas net geen medaille.

 

E Pupil 1 Milou is daar de enige ZGV STER  oeeee wat een mooie oefening zou het genoeg zijn voor het podium en ja het was genoeg voor een bronzen medaille. Omdat er een gelijk stand was er  een dikke rekensom nodig om te kijken of je door was helaas was net niet genoeg voor het NK Topper toch mooi Brons!

 

E pupil 2;3 ZGV Sterren waarvan 1 echte he Sterre J,Sterre P sprong samen met Marleen S en Esmee trumpi een goede wedstrijd,met deze lijn gaan we verder uitbouwen naar ook podiumplaatsen volgend jaar!

 

E pupil 3;Demi v E en Lindy K voor beide dames het eerste jaar in wedstrijd tenu,springen nog maar een half jaar en dan al zo goed gedaan. Lindy was na 2 wedstrijden heel dichtbij..helaas was het net niet genoeg..beide dames mooie oefeningen laten zien !

 

E jeugd veel ZGV springsters dus deelname was bijna verzekerd maar ja het moet nog wel ff gebeuren..Jeugd E 1;Bij jullie dames en heer was t ook echt spannend gaan we het weer maken een ZGV podium met ereplaatsen en Ja dat is gebeurd,alhoewel t toch spannend was wie…

 

Emma t C haar eerste westrijdserie en voor Kim z een klasse hoger blijkt best spannend/moeilijk  te zijn maar jullie groeien,mooie oefeningen gezien.

 

Trampo zgv

 

Onze heer Duncan v E was voor t eerst deelnemer en heeft genoten en zn vooruitgang  geboekt,er waren meer eerste jaars..Eva  H top scores geleverd en dat ook voor de eerste x de ervaren dames Emma S en Marleen H moesten hun best doen om je voor te blijven,dat lukte niet helemaal..

 

Jouw eerste NK komt er aan maar wel samen met Emma S en Marleen H

 

Jeugd E 2;Anna T was enige Zgv deelnemer in deze klasse,anne sprong een stabiele wedstrijd.

 

Ook synchroon gaat het ZGV goed af na 3 plaatsingswedstrijden zijn het 2 paren geworden ipv 3.

 

Wendy H en Emma t C gaan als D junior op het NK hun kunstje laten zien , zo ook Milou E en haar partner Eva H zij komen uit in de E jeugd klasse.

 

Dames zet hem op en vooral genieten in AHOY