Uitvoering ZGV overweldigend bezocht!

Het publiek genoot zaterdag tijdens de twee jaarlijkse uitvoering van ZGV Zuidlaren met volle teugen van het gevarieerde programma dat door de jeugdleden werd uitgevoerd.

 

Naast de meiden van selectie turnen, recreatief turnen, en trampoline springen waren ook de jongens goed vertegenwoordigd. Er zijn inmiddels 2 freerun groepen actief bij ZGV, met hun stoere moves leverden ze een verassende bijdrage. 

Het thema van de avond was ‘Verhalen’ . Zo belanden we van de zomer in de winter, gingen we op vakantie en kwamen we terecht in de sprookjes van Sneeuwitje, Frozen en niet te vergeten de 101 Dalmatiërs. Er was enorm veel aandacht besteed aan kleding en decor.

De flying girls maakten indruk op de tumblingbaan met prachtigs series salto’s en flikflakken. Turnen is een super sport! Het jongste groepje kleuters met hun beweegdiploma kersvers op zak vierden heel ontwapenend hun eigen feestje. De prinsessen  lieten zien hoe je kan turnen met een hele mooie jurk aan.

 

ZGV vertelt zo haar eigen verhaal: de vereniging is springlevend en gaat lachend op naar de 100 jaar! Zorg dat je er bij bent.