3 clubkampioenen van de onderlinge wedstrijd

We hebben 3 clubkampioenen van de onderlinge wedstrijd:

  1. Carlijn Niemeijer bij de D2
  2. Anouk Gordijn bij de D1
  3. Sam de Keyzer bij de oudste selectie

In de eerste wedstrijd waren de jongste meisjes aan de beurt. Ze turnden in 2 verschillende categorie├źn.

Carlijn had een super wedstrijd en won deze wedstrijd. Ook Jildou turnen erg mooi en pakte het zilver. Voor 3de plek was het erg spannend. Uiteindelijk werden Frederique en Lieke gedeelde 3de. Ook de andere meiden hebben het super gedaan!

Bij de categorie D1, was het erg spannend tot het einde. Anouk won deze wedstrijd met een minimaal verschil. Emma turnde een super wedstrijd en werd verdiend tweede. Tussen de derde en vierde plek werd het nog spannend. Sophie pakte uiteindelijk het brons. Hannah werd vierde maar deed het ook super!

Bij de oudste selectie werd ook een wedstrijd gehouden, dit werd ook ontzettend spannend. Er werden wel een aantal foutjes gemaakt helaas. Behalve bij Sam die turnde een foutloze meerkamp en werd verdiend eerste. Ook Nicky turnde goed en werd met een minimaal verschil 2de. Chantal werd 3de.

Voor sommige meiden was dit hun eerste wedstrijd. Allemaal ontzettend goed gedaan. Wij als trainer en trainsters zijn ontzettend trots op deze meiden!