Trampoline Springen           Vliegen als een vogel, springen als een kikker.

 

Voor kinderen is trampolinespringen een geweldige ervaring. Ze zijn in de lucht op een hoogte die normaal gesproken      niet mogelijk is. Je voelt je als een vogel in de lucht. Afzetten en hup...hoog, steeds hoger zweven. Wentelen, draaien, schroeven. Zo zweef je door de lucht. Neerkomen op de verende mat en hup...weer hoog! Een salto, gestrekt of              gehurkt vlieg je door de lucht. Heerlijk steeds hoger en hoger zweven. Trampolinespringen is geweldig!

 

Naast het plezier dat kinderen beleven tijdens het springen, is het ook een uitdaging. Probeer maar eens in het               midden te blijven zonder te wiebelen. Het vraagt een hoop motorische vaardigheden om sprongen perfect                           uit te voeren. Je hebt er coördinatie voor nodig, maar ook kracht en lenigheid! Voor kinderen is deze sport ideaal             voor de lichamelijke ontwikkeling.

 

Trampolinespringen kan al vanaf 5 a 6 jaar….dit is per kind verschillend!

 

Uiteraard doen deze groepen ook mee aan de uitvoering (laten zien wat we al kunnen op een feestelijk moment) en de wedstrijden. (niet verplicht wel erg leuk )