Uitnodiging deelname sponsorprogramma!

Zoals we eerder hebben verteld, beginnen we vanaf vandaag met een grote sponsoractie: Sponsor magnesium. Hierbij nodigen we je uit om op een leuke en originele manier onze club en je eigen team te helpen om sponsordoelen te bereiken.

Zoals we eerder hebben verteld, beginnen we vanaf vandaag met een grote sponsoractie: Sponsormagnesium. Hierbij nodigen we je uit om op een leuke en originele manier onze club en je eigen team te helpen om sponsordoelen te bereiken.

 

We rekenen op je inzet!

Hieronder vind je de inloggegevens waarmee je toegang krijgt tot je eigen omgeving. Hier kun je een eigen sponsor karakter samenstellen en je foto uploaden. Je kan op verschillende manieren (allemaal online)  sponsors werven zodat jouw karakter zo snel mogelijk alle kleding en items heeft verzameld en de kleedkamer kan verlaten om de turnzaal in te gaan om lekker te gaan turnen, trampoline springen of te gaan freerunnen!

 

Promoot jezelf!

Door in te loggen kun je makkelijk sponsors werven via social media. Via de handige e-mailfunctie wordt het eenvoudig om familie, vrienden, kennissen, buren en collega's van je ouders te vragen om te sponsoren. Daarnaast heb je nog meer mogelijkheden, zoals het printen van je eigen QR-code en machtigingskaarten voor sponsors die niet online willen sponsoren. Je kunt precies zien wie jou heeft gesponsord en met hoeveel blokjes magnesium! Naast alle online mogelijkheden kun je natuurlijk ook op een verjaardag vragen om jouw karakter aan te laten kleden. Kortom, wees creatief met het vinden van sponsors!

 

Uiteraard wordt je inzet beloond. Het lid dat het meeste aantal magnesium heeft verzameld wint een prijs. Ook het team dat gemiddels per lid  het meeste aantal magnesium heeft verzameld wint een prijs.

 

We wensen je veel succes met het verzamelen van zoveel mogelijk magnesium!

 

Groetjes,

Thalina Van Renssen

Z.G.V. Zuidlaren


Inloggen leden ZGV