Aangepaste tarieven 2019

12 januari 2019

Beste leden,

 

Zoals jullie weten heeft er een bestuurswissel plaatsgevonden. Daarmee is er een periode ingegaan van overdracht en inwerken, het is niet niks om een gymnastiekvereniging draaiende te houden!

 

Het nieuwe bestuur is inmiddels volledig aan zet. Dit betekent dat er beslissingen moeten worden genomen, nieuwe plannen worden bedacht en de komende 100 jaar positief fris en met goede moed aangegaan is! Het oude bestuur heeft het keurig achtergelaten, compliment en fijn dat we daarmee verder mogen en kunnen.

 

Er zijn wel een aantal zaken die extra aandacht hebben gevraagd. Het facturatieproces is daar eentje van. Een heel belangrijke ook, als lid betaal je contributie en is het belangrijk dat je weet waarvoor je betaalt en wat je daarvoor mag verwachten. In de vorige ledenvergadering is er een contributieverhoging aangekondigd. Deze is nodig om financieel gezond te blijven en veiligheid, materiaal en de deskundigheid van onze zeer gewaardeerde trainers te garanderen.

In de hele drukte van de overdracht is deze verhoging nooit doorgevoerd. We willen dat het voor iedereen duidelijk is dat deze nodig is, en dat daar reeds toestemming voor was van de ledenvergadering.

 

Bijgaand vindt u de nieuwe tarieven. Deze voeren we door ingaande op 1 januari jongstleden…. Om de administratie duidelijke en inzichtelijk te houden en omdat we niet terug willen grijpen om deze verhoging met terugwerkende kracht te gaan doen.

Dus het nieuwe jaar gaat in met nieuwe duidelijke tarieven. Lees het aandachtig. Mooie voordelen te halen voor families, nieuw aanbod voor volwassen sporters maakt het erg aantrekkelijk om als ouders ook bij ZGV te komen sporten. Scheelt weer een enkeltje sportschool…. We gaan per maand factureren om de bedragen overzichtelijk te houden en houden daarbij augustus vrij van betaling.

 

De factuur en incasso is deze periode later dan u van ons gewend bent, omdat alle tarieven ingevoerd en aangepast zijn. Alvast onze excuses als dat problemen oplevert.

 

Als er vragen zijn stel ze gerust!

Namens het bestuur:

Monique Schuiten

 

 

Voorzitter