Sponsoren steken ZGV in het nieuw

Dankzij sponsoring door Boerema Bouwservice, Noord Negentig accountants en belastingadviseurs en Ruchti sportshop heeft de volledige turnselectie van ZGV Zuidlaren nieuwe trainingspakken en tassen. Dit samen met de grote groep jong talent maakt dat ze klaar zijn voor een veelbelovend wedstrijdseizoen. ZGV turnt met mooie prestaties mee bij de KNGU wedstrijden 3e divisie op regionaal en provinciaal en landelijk niveau. De sportleiding Ronald Jansen, Lisette Hof en Dewi Boijinga zijn er ondersteboven van!

meer lezen

ZGV Zuidlaren op TSR toernooi te Hellendoorn

In wedstrijd 1 begonnen Anouk, Hannah en Emma bij de pre instap D1 erg nerveus. Maar het is goed gekomen en ze hebben alle drie een mooi medaille gewonnen!

meer lezen

Freerunner springt eerste backflips

ZGV sopt TT schoon

Terugkerend evenement voor ZGV Zuidlaren.

meer lezen

Uitvoering ZGV overweldigend bezocht!

Het publiek genoot zaterdag tijdens de twee jaarlijkse uitvoering van ZGV Zuidlaren met volle teugen van het gevarieerde programma dat door de jeugdleden werd uitgevoerd.

 

Naast de meiden van selectie turnen, recreatief turnen, en trampoline springen waren ook de jongens goed vertegenwoordigd. Er zijn inmiddels 2 freerun groepen actief bij ZGV, met hun stoere moves leverden ze een verassende bijdrage. 

meer lezen

Freerun duo demo bij ZGV Zuidlaren

Professionele freerunners gaven in de les een demonstratie van de mogelijkheden in het freerunnen.

meer lezen

Uitvoering 9 juli ZGV Zuidlaren

De twee jaarlijkse uitvoering van ZGV met als thema verhalen vindt plaats op 9 juli 2016. Vaders, moeders, opa’s en oma’s, vrienden en familie zijn van harte welkom in: Sporthal de Zwet, De Klencke 32 in Zuidlaren

meer lezen

ZGV presteert goed op Toestelfinale

Chantal Mulder had zich geplaatst voor de Toestelfinale op brug, NK 3de divisie in Dordrecht. Zondag 22 mei was het zover. Chantal mocht als eerste aan de Brug en draaide een prachtige oefening. Met een prachtige score van 13.067 viel ze net buiten de prijzen. Ze werd 5de. Wat een prachtige prestatie.

meer lezen

TT Assen spik en span actie

Elk jaar een terugkomende actie. Iets waarvoor wij de handjes uit de mouwen steken. De taken die wij uitvoeren voor TT Assen zorgen voor een extra inkomsten voor de vereniging.

meer lezen

ZGV Zuidlaren assistent rijker

Dewi Boijenga heeft met succes de assistentencursus niveau 2 afgerond. Tijdens de cursus periode zijn tal van opdrachten uitgevoerd in de lessen bij ZGV Zuidlaren onder leiding van Ronald Janssen.

meer lezen

Avond 4 Daagse

Enkele foto's van de avond 4 daagse van 2016.

meer lezen

ZGV Trampo wederom naar het NK in Rotterdam

Zaterdag 21 mei was de laatste plaatsingswedstrijd in Hoogezand,de laatste kans om te strijden om het deelnemersticket voor het NK.

 

meer lezen

Beweegdiplomadag ZGV Zuidlaren

De kinderen van groep 1/2 presteerden boven gemiddelde tijdens de beweegdiplomadag te ZGV Zuidlaren. Voorafgaand hebben de kinderen in de lessen geoefend voor de eisen van het beweegdiploma. Afgelopen dinsdag 17 mei 2016 was het zover. Tal van ouders, opa’s en oma’s en ander familieleden als broers zussen tantes en ooms waren aanwezig bij de beweegdiplomadag.

meer lezen

Recreatieve gymcompetitie

De deelnemers van de recreatieve gymcompetitie hadden vandaag hun laatste wedstrijd. Vol goede vertrouwen en met een glimlach waren de deelnemers paraat om te beginnen. Een stijgende lijn is aanwezig. De deelnemers kijken met trots terug op behaalde resultaten. Aantal haalden zelfs podiumplaats. De turnsters onder leiding van Ronald Janssen hebben hun medaille dik verdiend. In eerstvolgende les zullen de deelnemers hun diploma en lintje in ontvangst nemen. Een mooi aandenken aan de recreatieve gym competitie van 2016.

meer lezen

Trampoline Springen wedstrijdverslag

Zaterdag 2 april hebben we genoten van de 1e plaatsingswedstrijd Trampoline en hoe?

 

Al heel vroeg verzamelde we ons in de sporthal in Hoogezand voor de eerste wedstrijd in 2016.

 

De vele springers zijn in 3 blokken verdeeld om het heel lang wachten te voorkomen.

 

 

meer lezen

Freerun impressie

De freerungroep oefent hard en laat een kleine impressie zien van mogelijkheden voor onze toekomstige beginners.

meer lezen

Recreatieve gymcompetitie van start

v.l.n.r. > Mara, Lieke, Silvana, Digna, Sabine, Laure, Sanne

 

Afgelopen zaterdag 12 maart 2016 hebben de turnsters van het Recreatief Turnen hun eerste wedstrijd in de recreatieve gymcompetitie gehad.

 

meer lezen